Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55162
Назва: Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний)
Автори: Дейниченко, Г. В.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Червоний, В. М.
Міроненко, В. С.
Кононикін, В. Д.
Гладкова, О. С.
Ткачова, А. С.
Саранча, І. О.
Кайданський, О. М.
Василенко, М. О.
Ключові слова: очищення;стравохід яловичий;риба ставкова;луска;ультразвук;машина для очищення стравоходу яловичого
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В, Червоний В. М., Міроненко В. С., Кононикін В. Д., Гладкова О. С., Ткачова А. С., Саранча І. О., Кайданський О. М., Василенко М. О. Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 111 с.
Серія/номер: ;0120U105484
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – процес очищення стравоходу яловичого, процес очищення тушок ставкової риби від луски. Мета роботи – удосконалення процесів очищення сировини тваринного походження, зокрема, стравоходу яловичого, тушок риби від луски. Було систематизовано відомості щодо ефективності існуючого устаткування для проведення процесів очищення яловичого стравоходу та тушок риби від луски. Інтенсифікація виробничих процесів, а також вирішення проблем енерго та ресурсозбереження в різних галузях промисловості останнім часом набуває все більш важливого значення. Обробка сировини з використанням маловідходних технологій дозволить отримати значну додаткову кількість харчових продуктів, кормів і технічних продуктів. Запропоновані конструкції машин для очищення яловичого стравоходу та тушок ставкової риби від луски.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55162
Розташовується у зібраннях:Звіти НДР

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zvit_Deynychenko_2.pdf2.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.