Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55162
Title: | Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний) |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. Червоний, В. М. Міроненко, В. С. Кононикін, В. Д. Гладкова, О. С. Ткачова, А. С. Саранча, І. О. Кайданський, О. М. Василенко, М. О. |
Keywords: | очищення;стравохід яловичий;риба ставкова;луска;ультразвук;машина для очищення стравоходу яловичого |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Дейниченко Г. В., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В, Червоний В. М., Міроненко В. С., Кононикін В. Д., Гладкова О. С., Ткачова А. С., Саранча І. О., Кайданський О. М., Василенко М. О. Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 111 с. |
Series/Report no.: | ;0120U105484 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – процес очищення стравоходу яловичого, процес очищення тушок ставкової риби від луски. Мета роботи – удосконалення процесів очищення сировини тваринного походження, зокрема, стравоходу яловичого, тушок риби від луски. Було систематизовано відомості щодо ефективності існуючого устаткування для проведення процесів очищення яловичого стравоходу та тушок риби від луски. Інтенсифікація виробничих процесів, а також вирішення проблем енерго та ресурсозбереження в різних галузях промисловості останнім часом набуває все більш важливого значення. Обробка сировини з використанням маловідходних технологій дозволить отримати значну додаткову кількість харчових продуктів, кормів і технічних продуктів. Запропоновані конструкції машин для очищення яловичого стравоходу та тушок ставкової риби від луски. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55162 |
Appears in Collections: | Звіти НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zvit_Deynychenko_2.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.