Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 235
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Наближені розв’язки нестаціонарних задач теплопровідності для стрижня | Синєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М. |
2013 | Обґрунтування конструкції змішувача рідких компонентів зa допомогою комп'ютерного моделювання | Самойчук, К. О.; Полудненко, О. В. |
2013 | Теоретичні основи диспергування в струминному гомогенізаторі молока | Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О. |
2013 | Перспективні напрями переробки вторинної рослинної сировини в масообмінних модулях із кондуктивним підведенням теплоти | Потапов, В. О.; Якушенко, Є. М. |
2013 | Удосконалена методика розрахунку тривалості заморожування продуктів харчування | Потапов, В. О.; Семенюк, Д. П. |
2013 | Антиадгезійні кремнійорганічні композити з нанорозмірними наповнювачами | Потапов, В. О.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О. |
2013 | Кінетика процесу сушіння в масообмінних модулях під дією підвищеного тиску | Потапов, В. О.; Гриценко, О. Ю. |
2013 | Обґрунтування способу очищення риби від луски з використанням ультразвуку | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Зубрєв, А. В. |
2013 | Сушіння пророслих зерен нуту в сушарці псевдозрідженого шару | Поперечний, А. М.; Коршунова, А. Ф.; Корнійчук, В. Г.; Саєнко, Р. І. |
2013 | Кінетика сушіння кісточок абрикосів під час радіаційного теплопідведення | Поперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Миронова, Н. О. |
2013 | Спосіб здійснення процесів сатурації в цукровій промисловості | Пономаренко, В. В.; Пушанко, М. М.; Люлька, Д. М. |
2013 | Теоретические аспекты процесса гидроабразивного резания пищевых продуктов | Погребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В. |
2013 | Дослідження оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу в оболонку | Мілохова, Т. А. |
2013 | Обґрунтування фізичної моделі поширення електромагнітного поля за об’ємом харчових напівфабрикатів довільної форми | Михайлов, В. М.; Потапов, В. О.; Михайлова, С. В. |
2013 | Дослідження електроконтактного нагрівання січеної яловичини залежно від густини сили електричного струму | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Дьяков, О. Г.; Шевченко, А. О. |
2013 | Нові способи виробництва високов'язких концентрованих харчових продуктів | Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Ляшенко, Б. В. |
2013 | Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратів | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О. |
2018 | Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберігання | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О. |
2013 | Центрування транспортної системи екстракційного обладнання лазерним методом | Люлька, Д. М.; Пушанко, М. М.; Пономаренко, В. В. |
2013 | Продуктивність дозуючого пристрою як основний критерій оптимізації | Кюрчев, С. В.; Змєєва, І. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 235