Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 235
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Наближені розв’язки нестаціонарних задач теплопровідності для стрижняСинєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М.
2013Обґрунтування конструкції змішувача рідких компонентів зa допомогою комп'ютерного моделюванняСамойчук, К. О.; Полудненко, О. В.
2013Теоретичні основи диспергування в струминному гомогенізаторі молокаСамойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2013Перспективні напрями переробки вторинної рослинної сировини в масообмінних модулях із кондуктивним підведенням теплотиПотапов, В. О.; Якушенко, Є. М.
2013Удосконалена методика розрахунку тривалості заморожування продуктів харчуванняПотапов, В. О.; Семенюк, Д. П.
2013Антиадгезійні кремнійорганічні композити з нанорозмірними наповнювачамиПотапов, В. О.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О.
2013Кінетика процесу сушіння в масообмінних модулях під дією підвищеного тискуПотапов, В. О.; Гриценко, О. Ю.
2013Обґрунтування способу очищення риби від луски з використанням ультразвукуПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Зубрєв, А. В.
2013Сушіння пророслих зерен нуту в сушарці псевдозрідженого шаруПоперечний, А. М.; Коршунова, А. Ф.; Корнійчук, В. Г.; Саєнко, Р. І.
2013Кінетика сушіння кісточок абрикосів під час радіаційного теплопідведенняПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Миронова, Н. О.
2013Спосіб здійснення процесів сатурації в цукровій промисловостіПономаренко, В. В.; Пушанко, М. М.; Люлька, Д. М.
2013Теоретические аспекты процесса гидроабразивного резания пищевых продуктовПогребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В.
2013Дослідження оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу в оболонкуМілохова, Т. А.
2013Обґрунтування фізичної моделі поширення електромагнітного поля за об’ємом харчових напівфабрикатів довільної формиМихайлов, В. М.; Потапов, В. О.; Михайлова, С. В.
2013Дослідження електроконтактного нагрівання січеної яловичини залежно від густини сили електричного струмуМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Дьяков, О. Г.; Шевченко, А. О.
2013Нові способи виробництва високов'язких концентрованих харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Ляшенко, Б. В.
2013Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2018Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2013Центрування транспортної системи екстракційного обладнання лазерним методомЛюлька, Д. М.; Пушанко, М. М.; Пономаренко, В. В.
2013Продуктивність дозуючого пристрою як основний критерій оптимізаціїКюрчев, С. В.; Змєєва, І. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 235