Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 235 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
24
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Теоретические аспекты процесса гидроабразивного резания пищевых продуктов
Погребняк, А. В.
;
Пономаренко, Э. В.
2013
Спосіб здійснення процесів сатурації в цукровій промисловості
Пономаренко, В. В.
;
Пушанко, М. М.
;
Люлька, Д. М.
2013
Дослідження оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу в оболонку
Мілохова, Т. А.
2013
Дослідження температур структуроутворення і плавлення модельних систем, що містять інгредієнти напівфабрикату сирного структурованого
Перцевой, М. Ф.
;
Кузнецова, Т. О.
;
Гурський, П. В.
2013
Інгібування аскорбіновою кислотою хемілюмінесцентної реакції окиснення люмінолу аліфатичними монопероксикислотами
Заверуха, О. М.
;
Скоробогатий, Я. П.
2013
Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки
Мартиненко, Л. Г.
;
Карпенко, К. В.
;
Клусович, Т. В.
2013
Колориметрія, математичні особливості процесу обчислення колірних характеристик зразка для реалізації експрес-методу
Іштван, Є. О.
2013
Застосування ІЧ-спектроскопії для кількісного визначеннямоно- та діацилгліцеринів жирних кислот
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
2013
Формування асортименту желейних виробів, збагачених вітаміном С, та методика його визначення
Євлаш, В. В.
;
Вакшуль, З. В.
2013
Шляхи підвищення ефективності холодильних агрегатів
Дьяков, О. Г.
;
Воронцова, Ж. В.
;
Качалов, В. В.
Discover
Author
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
8
Дейниченко, Г. В.
6
Дубініна, А. А.
5
Головко, М. П.
5
Потапов, В. О.
4
Михайлов, В. М.
3
Гніцевич, В. А.
3
Головко, Т. М.
3
Горальчук, А. Б.
.
next >
Date issued
234
2013
1
2018
Has File(s)
235
true