Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 235 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Теоретические аспекты процесса гидроабразивного резания пищевых продуктовПогребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В.
2013Спосіб здійснення процесів сатурації в цукровій промисловостіПономаренко, В. В.; Пушанко, М. М.; Люлька, Д. М.
2013Дослідження оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу в оболонкуМілохова, Т. А.
2013Дослідження температур структуроутворення і плавлення модельних систем, що містять інгредієнти напівфабрикату сирного структурованогоПерцевой, М. Ф.; Кузнецова, Т. О.; Гурський, П. В.
2013Інгібування аскорбіновою кислотою хемілюмінесцентної реакції окиснення люмінолу аліфатичними монопероксикислотамиЗаверуха, О. М.; Скоробогатий, Я. П.
2013Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробкиМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Клусович, Т. В.
2013Колориметрія, математичні особливості процесу обчислення колірних характеристик зразка для реалізації експрес-методуІштван, Є. О.
2013Застосування ІЧ-спектроскопії для кількісного визначеннямоно- та діацилгліцеринів жирних кислотМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2013Формування асортименту желейних виробів, збагачених вітаміном С, та методика його визначенняЄвлаш, В. В.; Вакшуль, З. В.
2013Шляхи підвищення ефективності холодильних агрегатівДьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Качалов, В. В.