Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54944
Назва: | Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць |
Автори: | Цап, С. В. Оріщук, О. С. Ткаченко, С. А. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Цап С. В., Оріщук О. С., Ткаченко С. А. Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 128-130. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54944 |
Розташовується у зібраннях: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_128-130.pdf | 169.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.