Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54944
Назва: Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць
Автори: Цап, С. В.
Оріщук, О. С.
Ткаченко, С. А.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Цап С. В., Оріщук О. С., Ткаченко С. А. Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 128-130.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54944
Розташовується у зібраннях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_128-130.pdf169.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.