Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54944
Название: Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць
Авторы: Цап, С. В.
Оріщук, О. С.
Ткаченко, С. А.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Цап С. В., Оріщук О. С., Ткаченко С. А. Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 128-130.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54944
Располагается в коллекциях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_128-130.pdf169.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.