Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54939
Название: Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирів
Авторы: Рижкова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячних та козиних розсільних сирів. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 114-119.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54939
Располагается в коллекциях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_114-119.pdf184.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.