Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2024-06-18T06:40:59Z-
dc.date.available2024-06-18T06:40:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячних та козиних розсільних сирів. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 114-119.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54939-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПорівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.