Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54846
Title: Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг : метод. вказівки до виконання практ. робіт
Authors: Татар, Лариса Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігорович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. Харків : ДБТУ, 2024. 15 с.
Abstract: Методичні вказівки включають 7 практичних робіт та список літератури. Матеріал практичних робіт полягає у ознайомленні з головними питаннями кожної теми відповідно до програми курсу і засвоєнні матеріалу за допомогою практичних завдань, навчально-методичної літератури, законодавчих та інструктивних матеріалів, чинних стандартів, періодичних видань; конспектуванні окремих питань. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54846
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_funktsionuvannya_zakladiv_PR_24.pdf589.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.