Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54846
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Татар, Лариса Василівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Кудряшов, Андрій Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-15T18:37:02Z | - |
dc.date.available | 2024-06-15T18:37:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. Харків : ДБТУ, 2024. 15 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54846 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки включають 7 практичних робіт та список літератури. Матеріал практичних робіт полягає у ознайомленні з головними питаннями кожної теми відповідно до програми курсу і засвоєнні матеріалу за допомогою практичних завдань, навчально-методичної літератури, законодавчих та інструктивних матеріалів, чинних стандартів, періодичних видань; конспектуванні окремих питань. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг : метод. вказівки до виконання практ. робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_funktsionuvannya_zakladiv_PR_24.pdf | 589.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.