Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТатар, Лариса Василівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorКудряшов, Андрій Ігорович-
dc.date.accessioned2024-06-15T18:37:02Z-
dc.date.available2024-06-15T18:37:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОрганізація забезпечення функціонування закладів сфери послуг : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. Харків : ДБТУ, 2024. 15 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54846-
dc.description.abstractМетодичні вказівки включають 7 практичних робіт та список літератури. Матеріал практичних робіт полягає у ознайомленні з головними питаннями кожної теми відповідно до програми курсу і засвоєнні матеріалу за допомогою практичних завдань, навчально-методичної літератури, законодавчих та інструктивних матеріалів, чинних стандартів, періодичних видань; конспектуванні окремих питань. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОрганізація забезпечення функціонування закладів сфери послуг : метод. вказівки до виконання практ. робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_funktsionuvannya_zakladiv_PR_24.pdf589.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.