Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54842
Назва: Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: курс лекцій, спец. 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Татар, Лариса Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігорович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Татар Л. В., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І. Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: курс лекцій для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій з дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. В курсі подано організацію забезпечення функціонування закладів готельного та ресторанного бізнесу. Розглянуті питання особливості управління готельно-ресторанним бізнесом, організації обслуговування, постачання, логістичної діяльності закладів сфери послуг. Висвітлено питання управління підпрємствами індустрії гостинності з застосування інформаційних тенологій та автоматизації процесів виробництва. Призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців у галузі готельного та ресторанного бізнесу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54842
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_Orhanizatsiya_FUNKTSIONUVANNYA_ZAKLADIV_24.pdf2.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.