Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54842
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТатар, Лариса Василівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorКудряшов, Андрій Ігорович-
dc.date.accessioned2024-06-15T18:15:39Z-
dc.date.available2024-06-15T18:15:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТатар Л. В., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І. Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: курс лекцій для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54842-
dc.description.abstractКурс лекцій з дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. В курсі подано організацію забезпечення функціонування закладів готельного та ресторанного бізнесу. Розглянуті питання особливості управління готельно-ресторанним бізнесом, організації обслуговування, постачання, логістичної діяльності закладів сфери послуг. Висвітлено питання управління підпрємствами індустрії гостинності з застосування інформаційних тенологій та автоматизації процесів виробництва. Призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців у галузі готельного та ресторанного бізнесуuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОрганізація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: курс лекцій, спец. 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Orhanizatsiya_FUNKTSIONUVANNYA_ZAKLADIV_24.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.