Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54842
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Татар, Лариса Василівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Кудряшов, Андрій Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-15T18:15:39Z | - |
dc.date.available | 2024-06-15T18:15:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Татар Л. В., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І. Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: курс лекцій для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54842 | - |
dc.description.abstract | Курс лекцій з дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. В курсі подано організацію забезпечення функціонування закладів готельного та ресторанного бізнесу. Розглянуті питання особливості управління готельно-ресторанним бізнесом, організації обслуговування, постачання, логістичної діяльності закладів сфери послуг. Висвітлено питання управління підпрємствами індустрії гостинності з застосування інформаційних тенологій та автоматизації процесів виробництва. Призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців у галузі готельного та ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: курс лекцій, спец. 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_Orhanizatsiya_FUNKTSIONUVANNYA_ZAKLADIV_24.pdf | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.