Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54724
Назва: Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 15-тра-2002
Видавництво: Харків: ХДАТОХ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви. Патент України на винахід № 46672, МПК 6А23І_1/212. А. М. Одарченко. № 2002010278. Заяв. 10 01 2002. Опубл. 15 05 2002. Бюл. № 5. 2 с.
Серія/номер: 11;46672
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, очищення та подрібнення овочів на кубики з розміром грані 8 10 мм, варіння у розчи ні, який містить відвар пряноароматичної трави і лимонної кислоти у співвідношенні, мас %, 99 1, протирання, змішування з рецептурними компоне нтами, гомогенізацію, упарювання, який відрізня ється тим, що пасту охолоджують до температури ЗО 35°С, вносять ксантан в КІЛЬКОСТІ 0,1 % від маси продукту, гомогенізують, розфасовують і консервують, змішування рецептурних компонен тів здійснюють у наступному співвідношенні, мас ОВОЧІ цукор-пісок лимонна кислота прянощі ксантан 77 17 0,1 0,1 82,8 22 0,5 0,5 0.1.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54724
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
46672.pdf89.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.