Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54724
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2024-06-13T05:25:24Z-
dc.date.available2024-06-13T05:25:24Z-
dc.date.issued2002-05-15-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви. Патент України на винахід № 46672, МПК 6А23І_1/212. А. М. Одарченко. № 2002010278. Заяв. 10 01 2002. Опубл. 15 05 2002. Бюл. № 5. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54724-
dc.description.abstractСпосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, очищення та подрібнення овочів на кубики з розміром грані 8 10 мм, варіння у розчи ні, який містить відвар пряноароматичної трави і лимонної кислоти у співвідношенні, мас %, 99 1, протирання, змішування з рецептурними компоне нтами, гомогенізацію, упарювання, який відрізня ється тим, що пасту охолоджують до температури ЗО 35°С, вносять ксантан в КІЛЬКОСТІ 0,1 % від маси продукту, гомогенізують, розфасовують і консервують, змішування рецептурних компонен тів здійснюють у наступному співвідношенні, мас ОВОЧІ цукор-пісок лимонна кислота прянощі ксантан 77 17 0,1 0,1 82,8 22 0,5 0,5 0.1.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДАТОХuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;46672-
dc.titleСпосіб виробництва паст на основі гарбуза та морквиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46672.pdf89.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.