Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54724
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T05:25:24Z | - |
dc.date.available | 2024-06-13T05:25:24Z | - |
dc.date.issued | 2002-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви. Патент України на винахід № 46672, МПК 6А23І_1/212. А. М. Одарченко. № 2002010278. Заяв. 10 01 2002. Опубл. 15 05 2002. Бюл. № 5. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54724 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, очищення та подрібнення овочів на кубики з розміром грані 8 10 мм, варіння у розчи ні, який містить відвар пряноароматичної трави і лимонної кислоти у співвідношенні, мас %, 99 1, протирання, змішування з рецептурними компоне нтами, гомогенізацію, упарювання, який відрізня ється тим, що пасту охолоджують до температури ЗО 35°С, вносять ксантан в КІЛЬКОСТІ 0,1 % від маси продукту, гомогенізують, розфасовують і консервують, змішування рецептурних компонен тів здійснюють у наступному співвідношенні, мас ОВОЧІ цукор-пісок лимонна кислота прянощі ксантан 77 17 0,1 0,1 82,8 22 0,5 0,5 0.1. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДАТОХ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;46672 | - |
dc.title | Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.