Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54724
Title: | Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви |
Authors: | Одарченко, Андрій Миколайович |
Issue Date: | 15-May-2002 |
Publisher: | Харків: ХДАТОХ |
Citation: | Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви. Патент України на винахід № 46672, МПК 6А23І_1/212. А. М. Одарченко. № 2002010278. Заяв. 10 01 2002. Опубл. 15 05 2002. Бюл. № 5. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;46672 |
Abstract: | Спосіб виробництва паст на основі гарбуза та моркви, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, очищення та подрібнення овочів на кубики з розміром грані 8 10 мм, варіння у розчи ні, який містить відвар пряноароматичної трави і лимонної кислоти у співвідношенні, мас %, 99 1, протирання, змішування з рецептурними компоне нтами, гомогенізацію, упарювання, який відрізня ється тим, що пасту охолоджують до температури ЗО 35°С, вносять ксантан в КІЛЬКОСТІ 0,1 % від маси продукту, гомогенізують, розфасовують і консервують, змішування рецептурних компонен тів здійснюють у наступному співвідношенні, мас ОВОЧІ цукор-пісок лимонна кислота прянощі ксантан 77 17 0,1 0,1 82,8 22 0,5 0,5 0.1. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54724 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.