Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5471
Назва: Влияние технологических параметров миксера на энергоемкость процесса перемешивания жидкого навоза
Інші назви: Influence of technological parameters of the mixer on the energy matter of the process of mixing liquid drums
Автори: Китун, А. В.
Швед, И. М.
Мельник, В. И.
Ключові слова: миксер;лопасть;исследования;навоз;коэффициент неоднородности;энергоемкость;mixer;vane;research;manure;coefficient of heterogeneity;energy intensity
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Китун А. В., Швед И. М., Мельник В. И. Влияние технологических параметров миксера на энергоемкость процесса перемешивания жидкого навоза. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2018. № 14. С. 60-64.
Серія/номер: Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів;№ 14
Короткий огляд (реферат): Наиболее острой проблемой в животноводстве является повышение заболеваемости животных и охрана окружающей среды от загрязнения воздушными выбросами и навозными стоками. Утилизация и переработка жидкого навоза является одной из основных проблем, с которой сталкиваются на животноводческих фермах и комплексах, при использовании гидравлического способа уборки навоза. В статье приведены исследования процесса перемешивания жидкого навоза в закрытых навозохранилищах.
The most acute problem in livestock raising is the increase in the incidence of animals and the protection of the environment from pollution by air emissions and manure. Utilization and processing of liquid manure is one of the main problems encountered in livestock farms and complexes, using the hydraulic method of manure management. In the article researches of process of mixing of liquid manure in the closed manure storages are resulted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5471
ISSN: 2311-441X
Розташовується у зібраннях:№ 14

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf916.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.