Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54661
Назва: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: метод. вказівки, спец. 162 "Біотехнології та біоінженерія" |
Автори: | Безуглий, Микола Дмитрович Щербак, Олена Валентинівна Боровкова, Вікторія Миколаївна Пилипенко, Дар’я Михайлівна Мироненко, Лілія Сергіївна Юрко, Поліна Сергіївна Бусигіна, Ірина Едуардівна Кібенко, Наталія Юріївна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: метод. вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія» спец. 162 «Біотехнології та біоінженерія»; уклад.: М. Д. Безуглий, О.В. Щербак, В. М. Боровкова, Д.М. Пилипенко, Л.С. Мироненко, П. С. Юрко, І. Є. Бусигіна, Н. Ю. Кібенко. Харків: ДБТУ, 2024. 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт здобувачами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням Вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23 грудня 2021 р. Регламентують тематику, порядок виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи з біотехнологій та біоінженерії на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр», яка виконується на завершальному етапі навчання у закладі вищої освіти. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54661 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_KR_mahistr_162_24.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.