Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/544
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPavlyuk, Raisa-
dc.contributor.authorPogarskaya, Viktoriya-
dc.contributor.authorKotuyk, Тatyana-
dc.contributor.authorDudnyk, Ekaterina-
dc.contributor.authorPogarskiy, Aleksey-
dc.contributor.authorLoseva, Svitlana-
dc.date.accessioned2022-06-03T14:12:41Z-
dc.date.available2022-06-03T14:12:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationPavlyuk R., Pogarskaya V., Kotuyk T., Dudnyk E. , Pogarskyi A., Loseva S. Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2018. Вип. 1(27). C. 7-21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/544-
dc.description.abstractThe work is devoted to the study of the influence of processes of steamthermal treatment, fine-dispersid grinding. They are accompanied by processes of mechanodestruction, mechanoactivation, with the use of modern equipment for the preserration of bean protein molecules, their destruction, activation and transformation of bound amino acids into the free form and the development of a new generation of healthful nanoproducts on their basis, for enterprises of the restaurant business (soups- puree, sandwich spreads, snacks, protein pastes, fillings, sauces-dip, etc.) enriched with cryoadditives, from spicy vegetables.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив процесів паротермічної обробки, дрібнодисперсного подрібнення, що супроводжуються процесам и механо-деструкції, м еханоактивації, із застосуванням сучасного обладнання на збереження молекул білка квасолі, їх деструкцію, активацію і трансформ ацію зв ’язаних ам інокислот у вільну форм у та розроблено на їх основі нов е покоління оздоровчих нанопродуктів, збагачених кріодобавкам и з пряних овочів для підприєм ств ресторанного бізнесу (супів -пюре, бутербродних нам азок, закусок, білкових паст, начинок, соусів -дипів та ін.).-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectsteam-thermal processinguk_UA
dc.subjectfine dispersed grindinguk_UA
dc.subjectmechanodestructionuk_UA
dc.subjectmechanoactivationuk_UA
dc.subjectdestructionuk_UA
dc.subjectactivationuk_UA
dc.subjecttransformationuk_UA
dc.subjecthealth the nanoproductsuk_UA
dc.subjectcryoadditivesuk_UA
dc.subjectspicy vegetablesuk_UA
dc.subjectпаротермічна обробкадеструкціяuk_UA
dc.subjectдрібнодисперсне подрібненняuk_UA
dc.subjectмеханодеструкціяuk_UA
dc.subjectактиваціяuk_UA
dc.subjectтрансформаціяuk_UA
dc.subjectоздоровчі нанопродуктиuk_UA
dc.subjectкріодобавкиuk_UA
dc.subjectпряні овочіuk_UA
dc.subjectпаротермическая обработкаuk_UA
dc.subjectмелкодисперсное измельчениеuk_UA
dc.subjectмеханодеструкцияuk_UA
dc.subjectмеханоактивацияuk_UA
dc.subjectдеструкцияuk_UA
dc.subjectмеханоактиваціяuk_UA
dc.subjectактивацияuk_UA
dc.subjectтрансформацияuk_UA
dc.subjectоздоровительные нанопродуктыuk_UA
dc.subjectкриодобавкиuk_UA
dc.subjectпряные овощиuk_UA
dc.titleDevelopment of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy fooduk_UA
dc.title.alternativeРозробка натуральних нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу для здорового харчування-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (27)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2018_1_3.pdf350.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.