Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54494
Назва: | Обґрунтування режиму термообробки зерна |
Автори: | Костенко, О. М. Рибальченко, В. Д. |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Костенко О. М., Рибальченко В. Д. Обґрунтування режиму термообробки зерна. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 353. |
Короткий огляд (реферат): | A short-term high-temperature treatment of grain in the developed grain heat treatment device is proposed, which allows the use of natural grain moisture, which contributes to an increase in the duration of storage of high feed properties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54494 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-353.pdf | 127.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.