Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54316
Название: Використання чиллерів в системах охолодження та кондиціонування харчової та переробної промисловості
Авторы: Петренко, О. В.
Доленко, О. С.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Петренко О. В., Доленко О. С. Використання чиллерів в системах охолодження та кондиціонування харчової та переробної промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 264.
Краткий осмотр (реферат): The peculiarities of the use of chillers for the implementation of technological processes in the cooling and conditioning systems of the food and processing industry are considered. The main design features of the chiller-fan coil system are given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54316
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-264.pdf110.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.