Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54295
Title: Автоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої води
Authors: Чуб, І. М.
Левченко, М. Д.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Чуб І. М., Левченко М. Д. Автоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої води. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 242.
Abstract: The relevance of automated management of the bottled water preparation process becomes more important in the context of the growing demand for packaged water and the ever-increasing competition in the market.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54295
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-242.pdf110.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.