Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54295
Title: | Автоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої води |
Authors: | Чуб, І. М. Левченко, М. Д. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Чуб І. М., Левченко М. Д. Автоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої води. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 242. |
Abstract: | The relevance of automated management of the bottled water preparation process becomes more important in the context of the growing demand for packaged water and the ever-increasing competition in the market. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54295 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-242.pdf | 110.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.