Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧуб, І. М.-
dc.contributor.authorЛевченко, М. Д.-
dc.date.accessioned2024-06-05T06:46:32Z-
dc.date.available2024-06-05T06:46:32Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationЧуб І. М., Левченко М. Д. Автоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої води. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 242.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54295-
dc.description.abstractThe relevance of automated management of the bottled water preparation process becomes more important in the context of the growing demand for packaged water and the ever-increasing competition in the market.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої водиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-242.pdf110.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.