Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54295
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуб, І. М. | - |
dc.contributor.author | Левченко, М. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-05T06:46:32Z | - |
dc.date.available | 2024-06-05T06:46:32Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Чуб І. М., Левченко М. Д. Автоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої води. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 242. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54295 | - |
dc.description.abstract | The relevance of automated management of the bottled water preparation process becomes more important in the context of the growing demand for packaged water and the ever-increasing competition in the market. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Автоматизація технологічного процесу підготовки бутильованої води | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-242.pdf | 110.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.