Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54269
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄна, Д. М.-
dc.contributor.authorНечитайло, Ю. А.-
dc.date.accessioned2024-06-04T10:29:55Z-
dc.date.available2024-06-04T10:29:55Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationЄна Д. М., Нечитайло Ю. А. Автоматизоване керування виготовленням борошна. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 232.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54269-
dc.description.abstractDisadvantages of conventional mills are analyzed. The use of various automation technologies is considered. The implementation of automated management of the flour production process is proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleАвтоматизоване керування виготовленням борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-232.pdf110.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.