Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54235
Назва: The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits
Інші назви: Використання кедрово-горіхового шроту в технології здобного печива
Автори: Shydakova-Kameniuka, Olena
Novik, Hanna
Bolkhovitina, Olena
Lystopad, Tamara
Дата публікації: 2024
Видавництво: Dnipro: LIRA
Бібліографічний опис: Shydakova-Kameniuka O. G, Novik H. V., Bolkhovitina O. I., Lystopad T. S. The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits : monograph. Dnipro: LIRA, 2024.189 p.
Короткий огляд (реферат): The monograph summarizes the results of research aimed at scientifically substantiating the use of cedar and walnut meal in the technology of sandy butter biscuits with partial replacement of solid fat with liquid oil. This allows avoiding the additional use of synthetic emulsifiers to stabilize the emulsion semi-finished product and obtaining butter biscuits with high nutritional and biological value. The publication is intended for teachers, postgraduates, and students specializing in "Food Technologies." It can also be used by students of related specialties and professionals in the food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54235
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Vykoryst_kedrovo-horikhovoho_shrotu_24.pdf2.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.