Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54235
Название: The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits
Другие названия: Використання кедрово-горіхового шроту в технології здобного печива
Авторы: Shydakova-Kameniuka, Olena
Novik, Hanna
Bolkhovitina, Olena
Lystopad, Tamara
Дата публикации: 2024
Издательство: Dnipro: LIRA
Библиографическое описание: Shydakova-Kameniuka O. G, Novik H. V., Bolkhovitina O. I., Lystopad T. S. The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits : monograph. Dnipro: LIRA, 2024.189 p.
Краткий осмотр (реферат): The monograph summarizes the results of research aimed at scientifically substantiating the use of cedar and walnut meal in the technology of sandy butter biscuits with partial replacement of solid fat with liquid oil. This allows avoiding the additional use of synthetic emulsifiers to stabilize the emulsion semi-finished product and obtaining butter biscuits with high nutritional and biological value. The publication is intended for teachers, postgraduates, and students specializing in "Food Technologies." It can also be used by students of related specialties and professionals in the food industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54235
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_Vykoryst_kedrovo-horikhovoho_shrotu_24.pdf2.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.