Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54154
Название: | Аналіз переваг та викликів, асоційованих з впровадженням стандартів якості |
Авторы: | Кісь, В. М. Дяченко, Д. Ю. |
Дата публикации: | апр-2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Кісь В. М., Дяченко Д. Ю. Аналіз переваг та викликів, асоційованих з впровадженням стандартів якості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 165-166. |
Краткий осмотр (реферат): | This analysis delves into the benefits and challenges of implementing quality standards like ISO 9001 and HACCP in agriculture. It highlights improvements in product and process quality, increased customer satisfaction, and market access as major advantages. Conversely, it outlines significant challenges, including implementation costs, resistance to change, continuous improvement requirements, documentation burdens, and technical difficulties, emphasizing the need for strategic planning, stakeholder engagement, and a culture of continuous quality improvement for successful implementation |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54154 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-165-166.pdf | 262.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.