Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54154
Title: Аналіз переваг та викликів, асоційованих з впровадженням стандартів якості
Authors: Кісь, В. М.
Дяченко, Д. Ю.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Кісь В. М., Дяченко Д. Ю. Аналіз переваг та викликів, асоційованих з впровадженням стандартів якості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 165-166.
Abstract: This analysis delves into the benefits and challenges of implementing quality standards like ISO 9001 and HACCP in agriculture. It highlights improvements in product and process quality, increased customer satisfaction, and market access as major advantages. Conversely, it outlines significant challenges, including implementation costs, resistance to change, continuous improvement requirements, documentation burdens, and technical difficulties, emphasizing the need for strategic planning, stakeholder engagement, and a culture of continuous quality improvement for successful implementation
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54154
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-165-166.pdf262.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.