Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54152
Назва: Визначення ключових стандартів управління якістю, які можуть бути застосовані в аграрному секторі
Автори: Лук'яненко, В. М.
Суббота, М. Є.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Лук'яненко В. М., Суббота М. Є. Визначення ключових стандартів управління якістю, які можуть бути застосовані в аграрному секторі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 163.
Короткий огляд (реферат): This report explores the application of quality management standards like ISO 9001 and HACCP in the agricultural sector, highlighting their significance in enhancing production efficiency, product quality, and food safety.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54152
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-163.pdf153.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.