Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53902
Название: Інноваційні підходи у виробництві полікомпонентних напівфабрикатів високого ступеня готовності і продуктів харчування на їх основі
Авторы: Загорулько, А. М.
Михайлов, В. М.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, В. М.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Загорулько А. М., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Загорулько В. М. Інноваційні підходи у виробництві полікомпонентних напівфабрикатів високого ступеня готовності і продуктів харчування на їх основі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 73.
Краткий осмотр (реферат): The processing of one's own organic raw materials will ensure the support of one's own competitive country and requires the introduction of innovative approaches in the production of polycomponent semi-finished products with a high degree of readiness and food products based on them, in particular for people living in extreme conditions.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53902
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-73.pdf110.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.