Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53883
Название: | Дослідження вологоутримуючої здатності м'ясних паштетів підвищеної біологічної цінності |
Авторы: | Головко, Т. М. Богданова, А. Р. |
Дата публикации: | апр-2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Головко Т. М., Богданова А. Р. Дослідження вологоутримуючої здатності м'ясних паштетів підвищеної біологічної цінності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 57. |
Краткий осмотр (реферат): | An urgent problem today is the creation of food products with increased nutritional and biological value. One of the most deficient nutrients in the modern human diet are complete proteins, unsaturated fats, vitamins, and some minerals.т In this regard, new meat pastes with increased biological value, enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine, have been developed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53883 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-57.pdf | 153.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.