Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53881
Назва: Сучасне обладнання та технології переробних і харчових виробництв
Автори: Денисенко, С. А.
Аскарова, Д. С.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Денисенко С. А., Аскарова Д. С. Сучасне обладнання та технології переробних і харчових виробництв. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 55.
Короткий огляд (реферат): The presentation discusses modern equipment and technologies employed in processing and food production industries. It highlights the significance of advanced machinery and techniques in enhancing efficiency, quality, and safety standards within these sectors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53881
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-55.pdf112.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.