Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorАвраменко, О. Ю.-
dc.date.accessioned2024-05-29T07:37:11Z-
dc.date.available2024-05-29T07:37:11Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationБолховітіна О. І., Авраменко О. Ю. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53879-
dc.description.abstractGreen buckwheat flour, which is characterized by a high content of vitamins, minerals, dietary fiber and complete protein, is a promising raw material for expanding the range of bakery products with increased nutritional value.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleПерспективи використання борошна зеленої гречки у технології хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-53.pdf110.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.