Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5363
Title: Стан та перспективи розвитку ресторанного господарства України
Authors: Краснокутська, Н.С.
Ткаченко, О.П.
Верменик, А.С.
Keywords: ресторанне господарство;Україна;перспективи;розвиток;restaurant business;Ukraine;prospects;development;ресторанное хозяйство;Украина;перспективы;развитие
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Краснокутська Н.С., Ткаченко О.П., Верменик А.С. Стан та перспективи розвитку ресторанного господарства України. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 245-252.
Abstract: Досліджено стан та визначено перспективи розвитку ресторанного господарства України з метою подолання негативних явищ і досягнення високої соціально-економічної ефективності розвитку підприємств цієї галузі у посткризових умовах.
The article analyzes the restaurant industry trends in Ukraine and determines the prospects of economic development in this field. On the basis of these trends and prospects the conditions for overcoming the negative effects and achieving a high socio-economic effectiveness in restaurant industry have been identified.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5363
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(2)__38.pdf262.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.