Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКраснокутська, Н.С.-
dc.contributor.authorТкаченко, О.П.-
dc.contributor.authorВерменик, А.С.-
dc.date.accessioned2022-08-22T09:08:23Z-
dc.date.available2022-08-22T09:08:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКраснокутська Н.С., Ткаченко О.П., Верменик А.С. Стан та перспективи розвитку ресторанного господарства України. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 245-252.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5363-
dc.description.abstractДосліджено стан та визначено перспективи розвитку ресторанного господарства України з метою подолання негативних явищ і досягнення високої соціально-економічної ефективності розвитку підприємств цієї галузі у посткризових умовах.uk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes the restaurant industry trends in Ukraine and determines the prospects of economic development in this field. On the basis of these trends and prospects the conditions for overcoming the negative effects and achieving a high socio-economic effectiveness in restaurant industry have been identified.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectперспективиuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectprospectsuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.subjectперспективыuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.titleСтан та перспективи розвитку ресторанного господарства Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2(18), Ч 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2013_2(2)__38.pdf262.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.