Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53538
Title: | Теоретико – концептуальные основы организации ресторанного бизнеса в Азербайджане |
Authors: | Артёмова, А. В. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Артёмова А. В. Теоретико – концептуальные основы организации ресторанного бизнеса в Азербайджане. Фінансові механізми сталого розвитку України: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 жовтня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 252-254. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53538 |
Appears in Collections: | Фінансові механізми сталого розвитку України |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Finansovi_mekhanizmy_staloho_rozvytku_Ukrayiny_2018_252-254.pdf | 472.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.