Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53538
Title: Теоретико – концептуальные основы организации ресторанного бизнеса в Азербайджане
Authors: Артёмова, А. В.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артёмова А. В. Теоретико – концептуальные основы организации ресторанного бизнеса в Азербайджане. Фінансові механізми сталого розвитку України: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 жовтня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 252-254.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53538
Appears in Collections:Фінансові механізми сталого розвитку України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Finansovi_mekhanizmy_staloho_rozvytku_Ukrayiny_2018_252-254.pdf472.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.