Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртёмова, А. В.-
dc.date.accessioned2024-05-24T09:12:58Z-
dc.date.available2024-05-24T09:12:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationАртёмова А. В. Теоретико – концептуальные основы организации ресторанного бизнеса в Азербайджане. Фінансові механізми сталого розвитку України: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 жовтня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 252-254.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53538-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТеоретико – концептуальные основы организации ресторанного бизнеса в Азербайджанеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Фінансові механізми сталого розвитку України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Finansovi_mekhanizmy_staloho_rozvytku_Ukrayiny_2018_252-254.pdf472.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.