Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53452
Назва: Використання мікропроцесорів у зберіганні молока
Автори: Нечитайло, Ю. А.
Вороніна, А. Ю.
Ключові слова: молоко;мікропроцесор;зберігання
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Нечитайло Ю. А., Вороніна А. Ю. Використання мікропроцесорів у зберіганні молока. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 124-125.
Короткий огляд (реферат): Описано доцільність використання мікропроцесорів у сфері зберігання молока з метою підвищення ефективності, якості й продуктивності процесу, підвищення якості молочних продуктів, зниження витрат тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53452
Розташовується у зібраннях:Інформаційні технології у сучасному світі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_124-125.pdf127.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.