Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53439
Назва: Міжнародні комерційні операції: конспект опорних лекції, спец. 292 Міжнародні економічні відносини
Автори: Величко, Катерина Юріївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Міжнародні комерційні операції: конспект опорних лекції з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини ОПП Міжнародна економіка; уклад.: К. Ю. Величко. ДБТУ. Харків : [б. в.],: 2024. 126 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Міжнародні комерційні операції» складено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни та включає стислий огляд курсу за змістовими модулями та темами. Конспект лекцій рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини ОПП з метою набуття теоретичних знань щодо сутність та особливостей реалізації міжнародних комерційних операцій та здобуття необхідних у подальшій професійній діяльності знань щодо організації комерційних операцій різних типів на міжнародному ринку, правових аспектах регулювання міжнародних комерційних операцій, контрактній роботі та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53439
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_Mizhnar_komerts_operatsiyi_24.pdf3.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.