Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53439
Название: Міжнародні комерційні операції: конспект опорних лекції, спец. 292 Міжнародні економічні відносини
Авторы: Величко, Катерина Юріївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Міжнародні комерційні операції: конспект опорних лекції з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини ОПП Міжнародна економіка; уклад.: К. Ю. Величко. ДБТУ. Харків : [б. в.],: 2024. 126 с.
Краткий осмотр (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Міжнародні комерційні операції» складено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни та включає стислий огляд курсу за змістовими модулями та темами. Конспект лекцій рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини ОПП з метою набуття теоретичних знань щодо сутність та особливостей реалізації міжнародних комерційних операцій та здобуття необхідних у подальшій професійній діяльності знань щодо організації комерційних операцій різних типів на міжнародному ринку, правових аспектах регулювання міжнародних комерційних операцій, контрактній роботі та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53439
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_Mizhnar_komerts_operatsiyi_24.pdf3.24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.