Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5335
Назва: Деталізація сутності послуг та їх класифікація
Автори: Федоренко, Н.М.
Марушева, О.Г.
Ключові слова: послуги;класифікація;services;classification;услуги;классификация
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Федоренко Н.М., Марушева О.Г. Деталізація сутності послуг та їх класифікація. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 219-226.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поняття та сутнісні характеристики послуг. Розкрито особливості поняття «послуги», які визначають їх відмінність від «товару». Досліджено різноманітні критеріальні підходи до класифікації послуг.
The concept and intrinsic characteristics of services is considered. Features of «service» which define their difference from «goods» are opened. Various criteria approaches to classification of services are investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5335
Розташовується у зібраннях:Випуск 2(18), Ч 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2013_2(2)__34.pdf248.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.