Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5335
Название: Деталізація сутності послуг та їх класифікація
Авторы: Федоренко, Н.М.
Марушева, О.Г.
Ключевые слова: послуги;класифікація;services;classification;услуги;классификация
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Федоренко Н.М., Марушева О.Г. Деталізація сутності послуг та їх класифікація. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 219-226.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто поняття та сутнісні характеристики послуг. Розкрито особливості поняття «послуги», які визначають їх відмінність від «товару». Досліджено різноманітні критеріальні підходи до класифікації послуг.
The concept and intrinsic characteristics of services is considered. Features of «service» which define their difference from «goods» are opened. Various criteria approaches to classification of services are investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5335
Располагается в коллекциях:Випуск 2(18), Ч 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2013_2(2)__34.pdf248.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.