Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53312
Назва: Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування
Автори: Янчева, М. О.
Большакова, В. А.
Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Большакова В. А., Желєва Т. С. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування. Харчова промисловість. № 16, 2014. С. 42-45
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53312
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_hidrokoloyidy_14.pdf666.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.