Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2024-05-21T11:12:35Z-
dc.date.available2024-05-21T11:12:35Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Большакова В. А., Желєва Т. С. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування. Харчова промисловість. № 16, 2014. С. 42-45uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53312-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleВивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_hidrokoloyidy_14.pdf666.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.