Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53312
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Большакова, В. А. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-21T11:12:35Z | - |
dc.date.available | 2024-05-21T11:12:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Большакова В. А., Желєва Т. С. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування. Харчова промисловість. № 16, 2014. С. 42-45 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53312 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_hidrokoloyidy_14.pdf | 666.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.