Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309
Назва: Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Інжиянц, Артем Тігранович
Інжиянц, Самвел Тігранович
Желєва, Тетяна Сергіївна
Дата публікації: 17-тра-2023
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження: пат. 153061 Україна: МПК (2023.01) A23B 4/06 (2006.01) A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01) A23L 29/00 . № u 2022 03668. М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва ; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 17.05.2023, Бюл.№ 20. 5 с.
Серія/номер: 11;153061
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва напівфабрикату м'ясного реструктурованого замороженого включає подрібнення м'ясної сировини, змішування з композицією для реструктурування, перемішування, обробку у масажері, формування, заморожування, нарізання, пакування. Як м'ясну сировину використовують обрізь м'ясну яловичу. Як композицію для реструктурування використовують композицію на основі білка тваринного колагенового, солі кухонної та суміші поліфосфатів, у кількості 3,0-4,0 % до маси м'ясної сировини
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
153061.pdf162.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.