Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorІнжиянц, Артем Тігранович-
dc.contributor.authorІнжиянц, Самвел Тігранович-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-21T10:36:28Z-
dc.date.available2024-05-21T10:36:28Z-
dc.date.issued2023-05-17-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження: пат. 153061 Україна: МПК (2023.01) A23B 4/06 (2006.01) A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01) A23L 29/00 . № u 2022 03668. М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва ; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 17.05.2023, Бюл.№ 20. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309-
dc.description.abstractСпосіб виробництва напівфабрикату м'ясного реструктурованого замороженого включає подрібнення м'ясної сировини, змішування з композицією для реструктурування, перемішування, обробку у масажері, формування, заморожування, нарізання, пакування. Як м'ясну сировину використовують обрізь м'ясну яловичу. Як композицію для реструктурування використовують композицію на основі білка тваринного колагенового, солі кухонної та суміші поліфосфатів, у кількості 3,0-4,0 % до маси м'ясної сировиниuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;153061-
dc.titleСпосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороженняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
153061.pdf162.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.