Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53305
Назва: | Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Желєва, Тетяна Сергіївна Гринченко, Ольга Олексіївна Большакова, Вікторія Анатолівна Гринченко, Наталя Геннадіївна |
Дата публікації: | 12-січ-2015 |
Бібліографічний опис: | Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 95893 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01) A23L 1/314 (2006.01). № u 2014 08188. М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко; заявл. 21.07.2014; опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с. |
Серія/номер: | 11;95893 |
Короткий огляд (реферат): | Суміш кріопротекторна "KrioMeat" CK 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає полісахариди, причому як речовини полісахаридної природи використовують альгінат натрію та апельсинові харчові волокна. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53305 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
95893.pdf | 150.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.