Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53284
Назва: | Теплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукції |
Інші назви: | Тепловая обработка овощей и ее влияние на формирование качества готовой продукции Influence heat treatment of vegetables and its on the formation of quality of finished products |
Автори: | Щербак, Т. А. |
Науковий керівник : | Летута, Т. М. |
Ключові слова: | овочі;вітаміни;теплова обробка;овощи;витамины;тепловая обработка;vegetables;vitamins;heat treatment |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Щербак Т. А. Теплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукції. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Летута Т. М. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 304-313. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив теплової обробки на свіжі овочі та формування
якості готовой продукції. Розглянуто види теплової обробки та зміни, що
відбуваються з овочевою продукцію під час цих процесів. Визначено
оптимальні умови для збереження корисних речовин під час тепловії обробки. Исследовано влияние тепловой обработки на свежие овощи и формирование качества готовой продукции. Рассмотрены виды тепловой обработки и изменения, которые происходят с овощной продукцией во время этих процессов. Определены оптимальные условия для сохранения полезных веществ при тепловой обработке. Influence of thermal treatment is investigational on green goods and forming of quality of the prepared products. The types of thermal treatment and change, that take place from vegetable products during these processes, are considered. Optimal terms are set for maintenance of useful substances at thermal treatment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53284 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_304-313.pdf | 196.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.