Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53284
Title: Теплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукції
Other Titles: Тепловая обработка овощей и ее влияние на формирование качества готовой продукции
Influence heat treatment of vegetables and its on the formation of quality of finished products
Authors: Щербак, Т. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Летута, Т. М.
Keywords: овочі;вітаміни;теплова обробка;овощи;витамины;тепловая обработка;vegetables;vitamins;heat treatment
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Щербак Т. А. Теплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукції. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Летута Т. М. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 304-313.
Abstract: Досліджено вплив теплової обробки на свіжі овочі та формування якості готовой продукції. Розглянуто види теплової обробки та зміни, що відбуваються з овочевою продукцію під час цих процесів. Визначено оптимальні умови для збереження корисних речовин під час тепловії обробки.
Исследовано влияние тепловой обработки на свежие овощи и формирование качества готовой продукции. Рассмотрены виды тепловой обработки и изменения, которые происходят с овощной продукцией во время этих процессов. Определены оптимальные условия для сохранения полезных веществ при тепловой обработке.
Influence of thermal treatment is investigational on green goods and forming of quality of the prepared products. The types of thermal treatment and change, that take place from vegetable products during these processes, are considered. Optimal terms are set for maintenance of useful substances at thermal treatment.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53284
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_304-313.pdf196.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.