Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268
Название: Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів
Авторы: Камсуліна, Н. В.
Желєва, Т. С
Ключевые слова: нативний крохмаль;модифікований крохмаль;ковбасні вироби;емульсійна структура
Дата публикации: 2021
Издательство: Мелітополь : ТДАТУ
Библиографическое описание: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. Мелітополь : ТДАТУ, 2021
Краткий осмотр (реферат): В статті наведені результати дослідження фізико хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Встановлено, що крохмаль кукурудзяний модифікований EUGEL FSM 85120 проявляє досить хороші значення цих властивостей та відповідає вимогам стандарту, які висуваються до модифікованих крохмалів. Він має добру жироемульгуючу та жироутримуючу здатності, а також високу вологоутримуючу здатність та стійкість емульсії. Крохмаль EUGEL FSM 85120 є продуктом вітчизняного виробництва, використання якого буде рентабельним та ефективним з економічної точки зору. Використання вітчизняних модифікованих крохмалів зі зниженою точкою клейстеризації гарантуватиме виробникові контрольовану та стабільну якість м’ясних виробів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_Doslydzhennya_21.pdf447.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.