Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С-
dc.date.accessioned2024-05-20T20:13:19Z-
dc.date.available2024-05-20T20:13:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Желєва Т. С. Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. Мелітополь : ТДАТУ, 2021uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268-
dc.description.abstractВ статті наведені результати дослідження фізико хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Встановлено, що крохмаль кукурудзяний модифікований EUGEL FSM 85120 проявляє досить хороші значення цих властивостей та відповідає вимогам стандарту, які висуваються до модифікованих крохмалів. Він має добру жироемульгуючу та жироутримуючу здатності, а також високу вологоутримуючу здатність та стійкість емульсії. Крохмаль EUGEL FSM 85120 є продуктом вітчизняного виробництва, використання якого буде рентабельним та ефективним з економічної точки зору. Використання вітчизняних модифікованих крохмалів зі зниженою точкою клейстеризації гарантуватиме виробникові контрольовану та стабільну якість м’ясних виробівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherМелітополь : ТДАТУuk_UA
dc.subjectнативний крохмальuk_UA
dc.subjectмодифікований крохмальuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectемульсійна структураuk_UA
dc.titleДослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Doslydzhennya_21.pdf447.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.