Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T20:13:19Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T20:13:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. Мелітополь : ТДАТУ, 2021 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268 | - |
dc.description.abstract | В статті наведені результати дослідження фізико хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Встановлено, що крохмаль кукурудзяний модифікований EUGEL FSM 85120 проявляє досить хороші значення цих властивостей та відповідає вимогам стандарту, які висуваються до модифікованих крохмалів. Він має добру жироемульгуючу та жироутримуючу здатності, а також високу вологоутримуючу здатність та стійкість емульсії. Крохмаль EUGEL FSM 85120 є продуктом вітчизняного виробництва, використання якого буде рентабельним та ефективним з економічної точки зору. Використання вітчизняних модифікованих крохмалів зі зниженою точкою клейстеризації гарантуватиме виробникові контрольовану та стабільну якість м’ясних виробів | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Мелітополь : ТДАТУ | uk_UA |
dc.subject | нативний крохмаль | uk_UA |
dc.subject | модифікований крохмаль | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | емульсійна структура | uk_UA |
dc.title | Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Doslydzhennya_21.pdf | 447.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.